Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for Villa Lunde Musikkforening (“vi”, “oss”), org. nr. 918544119. For salg av kunst gjelder den også for Elisabeth de Lunde, org. nr. 891 719 892 (se punkt 1.3). Jakob Zethner er kontaktperson, se kontaktinformasjon nederst på siden.

1. Hvilke opplysninger vi samler inn og hvordan vi bruker dem

1. 1. Når du besøker nettsiden vår

Når du besøker nettsiden vår lagres informasjonskapsler (cookies) på din datamaskin. Dette kan være opplysninger om din nettleser, IP-adresse, besøksadferd, varighet på besøket, geografiske opplysninger og hvilket språk du benytter. Videre har vi informasjonskapsler fra Google og Facebook, som gir oss mulighet til å se avansert statistikk, samt lage bedre innhold og tilbud, og målrette markedsføringskampanjer til deg og andre kunst- og musikkinteresserte. 

Du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler ved å besøke nettsiden. Noen informasjonskapsler blir slettet allerede når du lukker siden, andre blir liggende. Dersom du ikke vil gi samtykke til at disse skal lagres på kort eller lang sikt, kan du selv endre innstillingene i din nettleser. Dette kan imidlertid føre til en redusert brukeropplevelse.

1. 2. Når du kjøper billetter til våre konserter

Når du kjøper konsertbilletter samler vi inn navn, e-postadresse og mobilnr. Dataene blir håndtert av vår partner Deltager.no, som vil sende deg bestillingsbekreftelse på e-post. Vi vil kunne bruke opplysningene dine til å sende deg relevant informasjon om arrangementet.

Ved betaling vil Deltager.no samle inn betalingsinformasjon, med hjemmel i personopplysningsloven 8b (GDPR Artikkel 6c). Personopplysninger blir oppbevart i henhold til bokføringsloven og lov om hvitvasking. Deltager.no benytter Nets / Elavon som databehandler for betalingsinformasjonen. Les mer på Deltager.no sin personvernerklæring og kjøpsbetingelser.

Videre blir navn og e-postadresse overført til vårt mailutsendingssystem, som er Mailchimp. Som kunde hos oss får vi mulighet til å sende deg informasjon om våre arrangementer og andre kunstrettede aktiviteter. Grunnlaget er markedsføringsloven § 15 og GDPR artikkel 6. Les mer på Mailchimp sin personvernerklæring. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en lenke nederst i en av e-postene du har mottatt.

1.3. Når du kjøper kunst av oss

Når du kjøper kunst gjennom vår nettbutikk samler vi inn navn, e-postadresse, telefonnr, adresse og betalingsinformasjon.

Netthandel skjer gjennom plattformen Webflow, som sender ordrebekreftelse til deg på e-post. Les mer på Webflow sin generelle personvernerklæring og personvernerklæring for EU/EØS-land.

Betaling skjer, basert på brukerens valg, gjennom PayPal eller Stripe. Les mer på PayPal sin personvernerklæring eller Stripe sin personvernerklæring

Ved kjøp av kunst handler du av Elisabeth de Lunde, org. nr. 891 719 892. Elisabeth de Lunde benytter personopplysningene for å kontakte deg vedr. ditt kundeforhold.

Navn og e-postadresse blir overført til Mailchimp, slik at vi kan sende deg informasjon om vår kunst og kunstrettede aktiviteter. Villa Lunde Musikkforening er da databehandler på vegne av Elisabeth de Lunde. Grunnlaget er markedsføringsloven § 15 og GDPR artikkel 6. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en lenke nederst i en av e-postene du har mottatt.

1.4. Når du ringer, sender sms eller e-post til oss, eller ved personlig oppmøte

Vi kan ved enkelte tilfeller ta imot personopplysninger ved påmelding til kurs, manuelt kjøp av billett, kjøp av kunst eller deltakelse ved konserter som artist eller annet samarbeid. Opplysninger begrenses til personopplysninger som ikke er sensitive, og vil bli benyttet for å kontakte den aktuelle part for å svare på henvendelser eller gjøre avtaler. Vi benytter Gmail for e-post og vil også kunne lagre opplysninger om gjentagende kunder, kunstnere, artister og samarbeidspartnere på våre analoge og digitale adressebøker. 

1.5. Når du aktivt samtykker til at vi kan sende deg nyhetsbrev

Gjennom et skjema på vår nettside kan du samtykke til at vi benytter dine personopplysninger (navn og e-postadresse) til å sende deg nyhetsbrev om aktiviteter i forbindelse med Villa Lunde. Dette håndteres gjennom Mailchimp, og du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en lenke nederst i en av e-postene du har mottatt. 

1.6. Når du benytter våre kanaler i sosiale medier

Dersom du følger vår firmaside eller reagerer på våre innlegg på Facebook eller Instagram, vil opplysninger om dette lagres av h.h.v. Facebook og Instagram, og kan brukes for statistikk eller for å kunne lage målrettede kampanjer. Vi kan f.eks. bruke sted eller interesser for å målrette vår informasjon. Behandlingen skjer som følge av ditt samtykke, gjennom de innstillingene du har gjort i det aktuelle sosiale medium. 

Mer informasjon om dette på Facebook sin personvernerklæring og cookies-erklæring og Instagram sin personvernerklæring.

2. Hvem kan opplysningene deles med?

Vi selger ikke personopplysninger videre til noen aktører. De som behandler personopplysninger hos oss er et fåtall personer knyttet til bedriften. Enkelte samarbeidspartnere vil kunne ha tilgang i forbindelse med IT-sikkerhet, vedlikehold og oppdateringer. Disse har databehandleravtale med oss. Behandlingsgrunnlaget er GDPR artikkel 6 nr. 1 f og GDPR artiklene 32 og 6 nr. 1 bokstav c.

Vi har samarbeidspartnere og underleverandører som vil behandle dine personopplysninger for det formål som du samtykker til ved interaksjon med oss. Når vi bruker leverandører som befinner seg i land utenfor EU og EØS benyttes EUs standardavtaler for overføringer av personopplysninger:

https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-transfers-outside-eu/model-contracts-transfer-personal-data-third-countries_en

og/eller EU-US Privacy Shield-rammeverket: https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-transfers-outside-eu/eu-us-privacy-shield_en

3. Hvordan og hvor lenge lagres opplysningene?

Lagring foregår basert på den enkelte innhenting under punkt 1. Vi tar datasikkerhet på alvor, og har gode rutiner for sikkerhet. Vi benytter kun kjente underleverandører, hvor vi har foretatt en grundig risikoanalyse. Likevel er ikke noe sikkerhetssystem helt ugjennomtrengelig, og vi kan ikke garantere 100% for sikkerheten ved overføring av data på internett eller ved lagring på våre systemer. Det er derfor viktig at du vurderer selv hvilke opplysninger du sender oss, og at du ikke sender sensitive opplysninger.

Dine personopplysninger blir lagret så lenge det er nødvendig for det formål de ble samlet inn for. 

De opplysninger som er samlet inn basert på ditt samtykke vil slettes dersom du trekker tilbake ditt samtykke. 

Personopplysninger kan være underlagt oppbevaringsplikt. Når det gjelder f.eks. identifikasjonskontroll i henhold til hvitvaskingsloven er vi pålagt å lagre opplysningene i fem år fra oppdraget er avsluttet. Videre vil regnskapslovgivning pålegge oss å lagre regnskapsdokumenter i et gitt tidsrom. 

4. Dine rettigheter til innsyn og sletting

Du har rett til å få innsyn i hvilke opplysninger vi har om deg. Vi kan i så fall be deg om at kravet blir sendt skriftlig og at du på tilstrekkelig måte identifiserer deg, slik at innsyn blir gitt til den rette vedkommende. Du kan også be om at opplysninger endres eller at de slettes helt. Det tas forbehold om at vi er pålagt av myndighetene å lagre opplysningene av dokumentasjonshensyn. 

Du har mulighet til å klage til Datatilsynet dersom du mener vi bryter personvernlovgivningen. Du kan kontakte Datatilsynet på deres nettsider datatilsynet.no. Hvis du er i tvil om at vi behandler dine personopplysninger slik vi beskriver det i denne personvernerklæringen, setter vi pris på om du tar kontakt med oss, slik at vi kan rette opp i dette. 

5. Kontaktinformasjon

Villa Lunde Musikkforening
c/o Jakob Zethner
Vrangfossvegen 856
3825 LUNDE

E-post: villalunde@gmail.com

Org. nr.: 918 544 119

Ønsker du å få nyheter om spennende kunst og konserter på Villa Lunde?

Ønsker du å få tilsendt nyheter om kunst og konserter på Villa Lunde?

Da trenger vi ditt fornavn:
Og e-postadresse:

Takk! Dette kommer du ikke til å angre på
Det oppstod en feil!
Da trenger vi ditt fornavn:
Og din e-postadresse:
Takk! Dette kommer du ikke til å angre på
Det oppstod en feil!
Vinner av Nome kommunes
kulturpris 2018
Du finner oss her:

Vrangfossvegen 856,
3825 Lunde



Ring eller send e-post

Jakob:
+47 4794 9462
Elisabeth:
+47 4794 9435
villalunde@gmail.com

Personvern
Design og utvikling: Bjørn Isaksen